Neljän Öljyn Laatumaali, Okrankeltainen 10L

156,00  sis.alv.24%

h3. Perinteinen pellavaöljyvernissapohjainen ulkoöljymaali joka on valmistettu neljän luonnonöljyn sekoituksesta. Soveltuvuus: Puiset pinnat ulkona. Soveltuu sekä vanhan maalin päälle että uudelle puulle. Käyttökohteet: Ulkoseinät, ikkunanpuitteet, aidat, pieli- ja räystäs laudat ym. Ei sovellu mekaaniselle kulutukselle alttiina oleville pinnoille, kuten lattiat ym. Riittoisuus: Sahalauta 4-6m2/litra, höylälauta 5-8m2/litra.

Kuvaus

h3. Sideaine: Neljän öljyn seos.
Työtapa: Sivellin tai korkeapaineruisku.Käytettäessä korkeapaineruiskua, jälkikäsittely siveltimellä.
Ohenne: Pellavaöljyvernissa,
Kuivumisaika: Hitaasti kuivuva, n.3-5 vrk. Päällemaalaus edellisen kerroksen ollessa kosketuskuiva.
Kiiltoryhmä: Puolihimmeä, kiilto sammuu ajan myötä.
Käyttöohjeet: Pese ja puhdista pinta liasta, homeesta ja irtoavasta aineksesta. Suorita homeenestokäsittely Virtasen Homeentappajalla ohjeen mukaan. Tummat värisävyt, wanha-, ja italianpunainen, okrankeltainen,musta ja kupari, maalaus 1-2 kertaan. Vaaleat värisävyt, kartanon ja oljenkeltainen, metsänvihreä, sini-, ja tumman harmaa sekä sävytetyt A-, ja C-perusmaalit, pohjamaalaus 20-30 % ohennetulla maalilla, pintamaalaus ohentamattomalla maalilla.
Maalausolosuhteet: Maalattavan pinnan tulee olla pölytön ja kuiva, ilman lämpötila -10-+25C ilman suhteellinen kosteus alle 80%.
Erityisominaisuudet: Työvälineiden pesu pensselipesulla ja vedellä tai lakkabensiinillä.

Lisätiedot

Paino 13,8 kg (kilogramma)